2010. június 11., péntek

A mai kaja...


Baconba tekert fasírt

Fél kg darált pulykahúshoz hozzákevertem, két tojást, sót, borsot, delikátot, kevéske pirospaprikát, fokhagymaport és egy kis fej vöröshagymát nagyon apróra darabolva.

Hozzá zsemlemorzsa, hogy jól formázhatóak legyenek a fasírtok. (Nekem búzakorpa morzsa helyett!)

Egy csík alufóliára raktam egy szelet bacont, vékonyan rányomkodtam a fasírthúst, közepébe tettem egy darabka savanyú uborkát, és egy csík füstölt sajtot. Feltekertem, tepsibe tettem.
Elég sok lett belőle!:)

(Az alufólia csak azért kellett, hogy ne legyen minden tiszta trutyi, és így könnyebb volt tekergetni is.

Fincsi volt nagyon, és szerintem mutatós kaja!
Hidegen is bizti finom, de nem volt ideje kihülni...

Nincsenek megjegyzések: